Rejser 2018

En verden af rejser

Fornes camping

DCK træf

Torsdag 21-06-2018

Vi kom til Fornæs camping lidt før middag, Og vi fik tildelt plads Nr. 252 Vi begyndte at sætte solsejl op og det blæste ret godt, og der gik heller ikke lang tid så knækkede den midterste stang, den må have været for langt oppe. Så vi måtte køre til Randers, for at købe en ny midterste stang, og så købte vi også to ekstra til at montere fra cv og ud til benene og det koste de 800 kr. og så kørte vi tilbage igen 51 km hver vej.

Husk at se billederne til sidst på siden


Fredag 22-06-2018

Jeg begyndte at sætte solsejlet op, det blæser heller ikke så meget i dag, jeg fik også de nye stænger men de er lidt længere end selve solsejlet, så de måtte monteres skrå, det kunne gå men det ser ikke pænt ud, så det må jeg have lavet om. Men ellers gik det med at snakke med de andre som også var på træffet. 19,30 skulle vi til standerhejsning, og efterfølgende var der happy Hour, så vi fik snakket noget.


Lørdag 23-06-2018

Her til morgen er der briefing kl. 9.30, med forskellige forslag til gør det selv køretur. Kl. 12.30 er der frokostlangbord hvor der er fisk med snaps. Og kl. 18.30 Langbord med medbragt med i det fri. Så vi tog ind til Grenaa for at kikke på lidt rundt, der var en god del mennesker i byen, men det var jo også godt vejr, solen skinnede og vinden har også lagt sig. Senere var vi også inde for at handle lidt mad til i aften. Så her inden vi skulle til langbord blev der startet en del griller op så det var klar til vi skulle spise. Og snakken gik rigtig godt hele aftenen, men til sidst blev det alligevel for koldt til at sidde udenfor så folk listede lige så stille ind i deres campingvogne


Søndag 24-06-2018

Ja så er denne weekend ved at være slut, det går alt for hurtig, men det er nok fordi vi har det godt.


Galleriet

Billeder af resten af turen