Rejser 2018

En verden af rejser

Vestbirk camping

DCK Sankt Hans træf 2018

Torsdag 13-09-2018

Vi tog til træf på Vestbirk camping hvor vi skulle fejre 60 års jubilæum med DCK. Da vi ankom der ned var der flere som var kommet, så vi hilste på en del af dem der lå tættes på os, jeg startede med at få solsejlet op og til sidst fik jeg parabolen sat til. Hen af dagen kom der flere. Ved hoved indgangen, skal vi til højre op på den store plads. Vi tog lige et smut til Skanderborg for at handle. Da vi kom hjem igen, sad udenfor da det var godt vejr, solen skinnede og det var vindstille, super!

Husk at se billederne til sidst på siden


Fredag 14-09-2018

Vi stod op kl. 7 vejret var ikke så godt som i går, det var mere overskyet, med ind imellem med sol, her til middag blev der kaldt til fælles spisning, med medbragt mad nede i fælles stuen, her satte vi bordene sammen til i morgen, så her vi fik en god snak på tværs af hinanden. Og på af dagen kom der godt nok mange, så der blev hilst på hinanden.


Lørdag 15-09-2018

Vi starter ud standerhejsning har kl. 8 og vi sang stander hejsnings sangen. Og vi fik en orientering af dagens forløb, og en af tingene var, først skulle på et mini bryghus Lundumskov, som ikke ligger langt her fra, og bagefter skal vi ud og se, den genfundne bro, men vi måtte går et godt stykke, da vi tog den forkerte afkørsel, vi skulle have taget den anden, så var der også en p-plads, men sådan kan det jo gå, så fik vi lidt motion til lige med. Da vi kom tilbage til campingpladsen, begyndte at stille langbord op til Happy Hour, da det var godt vejr med solskin. Her til aften skal vi spise i salen, hvor vi skal have helstegt pattegris samt salatbuffet og 2 slags kartofler, samt isdessert. Der var musik under hele aftenen samt dans.


Søndag 16-09-2018

En super hyggelig weekend.Galleriet

Billeder af resten af turen